BENVINGUTS AL NOU CURS 2013-2014. Aquest curs posem en marxa el segon any del nostre projecte "EDUQUEM LA TEVA SALUT". És un projecte de dos anys durant els quals ensenyarem als vostres fills l'importància de l'alimentació i de l'esport, i gaudirem amb la visita dels nostres avis, del nostre mercat del menjador amb diferents activitats. En aquest blog, durant tot el curs, us mostrarem totes les activitats que fan els nostres alumnes dins de l'espai de menjador. Salutacions. La Coordinadora (Paqui).

Propera entrega de premis del "5è Concurs de receptes de cuina"

Benvolguts pares i mares de l'escola La Vinyala usuaris del Servei de Menjador.

Us volem agrair la vostra gran participació al Concurs de receptes.
Gràcies a vosaltres i als vostres fills, el Menjador de l'escola La Vinyala ha aconseguit el RÈCORD DE PARTICIPACIÓ  de totes les escoles de Paladarines que participen en aquest fantàstic concurs, AMB UN TOTAL DE 94 RECEPTES que vosaltres i els vostres fills ens heu portat.

El proper Dimecres dia 20 de Març tindrà lloc la gran festa que hem preparat pels vostres fills i l'entrega d'un obsequi i un diploma per tots els que han participat portant la seva recepta i el nombrament de la "RECEPTA GUANYADORA DEL MENJADOR DE L'ESCOLA LA VINYALA".
Per això no us podeu perdre les properes entrades del nostre blog.

El "gran jurat" està en aquests moments deliberant, té una feina complicadíííííísima per escollir la recepta guanyadora.


També vull agrair a tot el personal del nostre menjador escolar (tant a les monitores com a les cuineres) la seva motivació i participació, ja que TOTES han portat també una recepta. Moltes gràcies noies!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

1 comentari:

  1. ¡Guaaaaaauuuuu!
    Felicidades a todos y a todas.
    Me ha impresionado el total de recetas mucho, buen trabajo.
    Merecéis ganar el concurso, no sólo por tener tooooooooodos los números, sino por el "curro" que ha hecho el equipo. ¡SUERTE!

    ResponElimina