BENVINGUTS AL NOU CURS 2013-2014. Aquest curs posem en marxa el segon any del nostre projecte "EDUQUEM LA TEVA SALUT". És un projecte de dos anys durant els quals ensenyarem als vostres fills l'importància de l'alimentació i de l'esport, i gaudirem amb la visita dels nostres avis, del nostre mercat del menjador amb diferents activitats. En aquest blog, durant tot el curs, us mostrarem totes les activitats que fan els nostres alumnes dins de l'espai de menjador. Salutacions. La Coordinadora (Paqui).

"Dia Mundial contra l'Obesitat Infantil"

Avui dia 28 de Novembre és el "Dia Mundial contra l'Obesitat Infantil" i al menjador de l'Escola La Vinyala tots els nes i nenes han gaudit d'un video explicatiu a la Biblioteca de l'escola on han après, una vegada més, la importància de tenir uns bons hàbits alimentaris des de petits.


Hem volgut destacar la importància de tenir una dieta equilibrada, menjar de tot, que els dolços i les llaminadures les hem de menjar de tant en tant, que hem de fer esport i, quin millor i més divertit "esport" que ballar la cançó de moda del moment.....GANGNAM STYLE !!!!! 

Tothom a ballat i ens ho hem passat genial!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada